ET-Healing Practitioner Course Material

 


You have landed on a section of our website designed specifically for participants in the ET-Healing Practitioner Course.

If you have a membership for this section, you can log in here first.
After you have logged in, you can continue to navigate to our library and course materials.

Participants in our courses are by themselves members of our community and have access to the materials that are part of the course.
If you do not have a membership or you have not logged in, you will only get a preview of the materials available in this area.

We hope you enjoy watching, reading and listening to all of the many materials here !!!


Lots of love and big hugs,
Jacqueline, Philip


 

Joël - buitenaardse gids van Sirius
Joël - buitenaardse gids van Sirius
Featured

Introductie

Als ET-Healing Practitioner werk je met allerlei soorten energie op verschillende lagen (energielichamen) van een levend wezen, meestal mensen, maar dit kunnen evengoed dieren of planten zijn. We gaan dieper in op wat energie is, de relatie tussen energie en materie, hoe energie vorm krijgt in een lichaam en hoe jij, als healing facilitator, er interactief mee omgaat.

Joël-buitenaardse-gids-van-Sirius
Featured

1 - In Contact

Tijdens deze eerste sessie maak je kennis met een buitenaardse gids die je specifiek zal begeleiden tijdens de ET-Healing Sessies, maar in het algemeen een wezen zal zijn dat je zal ondersteunen in je spirituele evolutie en ervaringen die je opdoet in deze andere realiteiten.

We noemen dit je ET-gids.

Featured

2 - STAND

Er is werkelijk geen vaste vorm voor samenwerking met deze buitenaardse wezens.
Iedereen is anders, heeft andere zielsafspraken en wij noch zij dwingen iemand om op een bepaalde manier te werken.
Juist vanwege je uniciteit dagen wij je uit om je eigen vorm te vinden, want alleen in die vorm zul je het meest effectief kunnen stromen.

Featured

3 - De Kunst van het Channelen

De eerste stap om het mechanisme van channeling te begrijpen is te beseffen hoe wij onze 3D-realiteit waarnemen en te leren begrijpen hoe informatie van ET-gidsen ons bewustzijn binnenkomt via onze Hogere Zelf.
Door dit mechanisme te doorgronden is het makkelijker om de informatie te vertrouwen die je ontvangt.

Featured

4 - De Kunst van ET-Healing - Deel I

Deze sessie gaat over het leren begrijpen van het mechanisme dat elke ziekte een onbalans in de energiestroom laat zien en dat elke vorm van heling in feite het proces is van het herstellen van de resonantie van lichaamssystemen met zijn natuurlijke kernfrequentie.

Featured

5 - De kunst van ET-Healing - Deel II

Nu we iets meer weten over hoe healing in het algemeen werkt en je het contact, de energieën en het effect van ET Healing hebt ervaren, is de vraag hoe je dit proces kunt versterken. 
Dit is het begin van een prachtige reis in soms onbekende en onzichtbare werelden.

Featured

6 - Niveaus van Verandering

Een van de belangrijkste dingen bij het behouden of herstellen van onze gezondheid is ons vermogen om te veranderen.
Tegelijkertijd zijn we soms bang voor verandering en trachten we verandering te vermijden door vast te houden aan wat we kennen.

Featured

7 - Wie Ben Ik ?

Wist je dat elk soort bewustzijn dat zichzelf in een vorm projecteert - zelfs het idee van 'Kunstmatige Intelligentie' zoals jullie het noemen, maar niet iets dat tot nu toe ontworpen en geprogrammeerd is - dat de eerste en meest fundamentele vraag die het zichzelf stelt is ... Wie ben ik ? ... en gevolgd door de volgende vraag ... Wie ben jij?
Dan begint de reis van ontdekking en de zoektocht naar het Zelf!        ~ Bashar

Featured

8 - Paradox, Passion, Purpose and Personal Theme's

Nu we steeds beter beginnen te begrijpen wie we zijn en hoe we onze fysieke werkelijkheid waarnemen (en creëren), is de vraag wat je het liefst zou willen doen en hoe je jezelf in de wereld wilt laten zien.
Wat is de meest enerverende en tegelijkertijd de grootste uitdaging om mezelf expressie te geven in de wereld en wat houdt me tegen om dat te doen?

Featured

9 - Je relatie met onze Galactische Familie

Naarmate we ons meer en meer bewust worden van wie we zelf zijn, komt automatisch de vraag 'wie ben jij' op.
Deze vraag geldt natuurlijk zowel voor anderen in onze fysieke realiteit als voor onze kosmische connecties en wezens uit beschavingen in andere realiteiten.

Featured

10 - Werken als ET-Healing Practitioner / Therapeut

Het faciliteren van ET-healing voor een persoon betekent niet het wegnemen van een ziekte (op welk niveau dan ook), maar het ondersteunen van de persoon bij het integreren van de "misaligned" delen en het terugkeren naar hun natuurlijke staat van zijn.
Een wonder is in de kern een omslag van angst naar liefde, en ET-healing kan ook zulke magie zijn.

Featured

11 - Tijd voor je eigen Thema

Tijdens het doorlopen van het programma is er een compleet nieuwe wereld voor je opengegaan en we kunnen ons voorstellen dat je, net als wij in het begin, boordevol vragen zit.

In deze voorlaatste les bieden we je daarom de mogelijkheid om een onderwerp naar keuze in te brengen.

Featured

12 - Afronding, Evaluatie en Certificering

In deze laatste sessie ronden we samen het ET-Healing Practitioner Programma af op een manier die je misschien niet zou verwachten.
Waar de meeste cursussen en programma's worden afgesloten met een soort assessment door de trainers, heeft deze cursus daar (zoals in zoveel aspecten) een geheel eigen perspectief op.

Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more