Healing door Buitenaardsen
14. 01. 18
posted by: Jacqueline Fiolet

Veel mensen zijn bekend met energie healing methodes zoals Reiki, Qigong of een van de andere bekende vormen. Meer recentelijk kwam Reconnective Healing naar de planeet met de hulp van een verlichte groep van buitenaardse wezens. Sinds 2000 werken steeds meer healers samen met of onder begeleiding van buitenaardse teams en dit is iets heel anders, onvergelijkbaar met andere methoden.

Lees verder
Beyond-Medicine-ET-Healing-Dieren-Animals-Tiere-kat
14. 10. 20
posted by: Jacqueline Fiolet

Dezelfde levensenergie die het menselijk leven bezielt, bevindt zich ook in het dieren- en plantenrijk en ET-Healing voor dieren heeft voor hen dezelfde gunstige effecten als voor de mens.
Dieren reageren zeer positief op ET-Healing omdat ze voelen wat deze frequenties voor hen kunnen betekenen. Ze nemen graag deel aan de sessie zonder enige terughoudendheid of twijfel.
Honden, katten, paarden, vogels en nog veel meer hebben geweldige resultaten gehad met uiteenlopende symptomen en ...

Lees verder
ET-Healing Experience Buitenaards Contact
13. 12. 05
posted by: Jacqueline Fiolet

De ET-Healing Experience avonden zijn voor ons feestje waarin we iedere maand met een redelijk vaste groep van 20-25 mensen prachtige energetische activaties beleven. In deze groep kunnen we met elkaar en onze interdimensionale vrienden in heel korte tijd krachtige energievelden opbouwen waarin prachtige ontmoetingen, krachtige healingen en activaties plaatsvinden. Nieuwe deelnemers liften moeiteloos mee op de energie die door de groep wordt opgebouwd.

Read More
ET-Contact-Experience-buitenaardse-contact-ce-5
13. 12. 05
posted by: Jacqueline Fiolet

Heb jij interesse in contact met buitenaardsen en je wilt jezelf graag gaan voorbereiden op het open contact ? 
Samen met een groep gelijkgestemden? 
En meer gaan begrijpen waarom buitenaardse beschavingen ons bezoeken en hoe we met elkaar in het contact kunnen komen?
En hoe het is om zelf contact te ervaren, buitenaardsen bijvoorbeeld van heel dicht bij te kunnen voelen of misschien wel zien?

Lees verder
13. 12. 05
posted by: Jacqueline Fiolet

Op dit moment in de evolutie van de Aarde zijn er veel zielen aanwezig met het vermogen om te healen en om met buitenaardsen te werken. De Aarde is in haar evolutie op een bijzonder punt aangekomen, er is veel hulp van buitenaardsen beschikbaar en ze wachten op healers die wakker worden.

 

Lees verder
ET-Healing Practitioner
13. 12. 05
posted by: Jacqueline Fiolet

Na het volgen van het ET-Healing Practitioner Programma heb je in principe voldoende tools gekregen en ervaring opgedaan om als 'practitioner' aan de slag te gaan en bijvoorbeeld je eigen praktijk te gaan starten in de vorm die voor jou het beste past.
En tegelijk weten we dat het behalen van dit certificaat ... 

Lees Verder
online-ET-Healing-Practitioner
18. 05. 18
posted by: Jacqueline Fiolet

Al sinds de start van ons ET-Healing trainingsprogramma voor groepen in Nederland in 2014 is ons vaak de vraag gesteld of we op de een of andere manier iets kunnen bieden aan mensen die in het buitenland wonen of die niet de mogelijkheid hebben om fysiek aanwezig te zijn op de trainingslocatie in Wolfheze, Nederland.

Lees Verder
ET-Healing Retraite
13. 12. 05
posted by: Jacqueline Fiolet

Veel mensen hebben het gevoel meer te willen in het leven, maar weten niet wat ...
Hebben al van alles gedaan, maar hét nog steeds niet gevonden ...
Willen een andere weg inslaan, maar waarheen ?  

 

Lees verder
Reconnection
14. 10. 22
posted by: Philip Fiolet

Oorspronkelijk waren onze lichamen aangesloten op het magnetische netwerk van de Aarde. Deze lijnen verbonden ons met een enorm groot raster, dat ons in verbinding bracht met het gehele Universum. Door de tijd heen zijn we deze verbinding kwijtgeraakt en door het opnieuw verbinden kan er opnieuw vrije uitwisseling van licht en informatie plaatsvinden van hogere frequenties die nodig zijn voor heling en uiteindelijk voor onze spirituele groei. 

Lees verder
Stargate-Experience
13. 05. 05
posted by: Jacqueline Fiolet

De Stargate is een structuur vol met Heilige Geometrie die fungeert als een inter-dimensionale portal/doorgang, en heeft een krachtig energie veld van hoge frequentie, waardoor healing op alle niveaus kan plaatsvinden als gevolg van activatie van ons multi-dimensionale DNA en het ontwaken van je heldere vermogens in een krachtig bewustzijn van het Hoger Zelf kan plaats vinden.

 

Lees Verder