Healing door Buitenaardsen
14. 01. 18
posted by: Jacqueline Fiolet

Veel mensen zijn bekend met energie healing methodes zoals Reiki, Qigong of een van de andere bekende vormen. Meer recentelijk kwam Reconnective Healing naar de planeet met de hulp van een verlichte groep van buitenaardse wezens. Sinds 2000 werken steeds meer healers samen met of onder begeleiding van buitenaardse teams en dit is iets heel anders, onvergelijkbaar met andere methoden.

Lees verder
ET-Contact
14. 10. 20
posted by: Jacqueline Fiolet

We zijn niet alleen in het Universum. 's Werelds grootste astronomen hebben berekend dat er alleen al in ons eigen melkwegstelsel ongeveer 100 miljoen sterrenstelsels gezien kunnen worden, die planeten hebben met de juiste omstandigheden om leven mogelijk te maken. 
De vraag is, waar zijn ze dan? En hoe kunnen we met hen communiceren?

 

Lees verder
13. 12. 05
posted by: Jacqueline Fiolet

De ET-Contact Experience avonden zijn voor ons feestje waarin we iedere maand met een redelijk vaste groep van 20-25 mensen prachtige energetische activaties beleven. In deze groep kunnen we met elkaar en onze interdimensionale vrienden in heel korte tijd krachtige energievelden opbouwen waarin prachtige ontmoetingen, krachtige healingen en activaties plaatsvinden. Nieuwe deelnemers liften moeiteloos mee op de energie die door de groep wordt opgebouwd.

Lees verder
ExtraTerrestrial_Lecture_Workshop
14. 10. 19
posted by: Jacqueline Fiolet

Er zijn meer dan 5 miljoen beschavingen in het Universum betrokken bij ons ontwaken. Dit getal alleen al moet ons vertellen hoe belangrijk de Aarde is voor de kosmos! Er zijn velen die vragen of onze Sterrenbroeders en Zusters naar de aarde kunnen komen en hun aanwezigheid bekend willen maken. Deze oproep werd en wordt steeds gehonoreerd. Onze sterrenfamilie wacht om zich opnieuw te kunnen verbinden met ons. 

Lees verder
13. 12. 05
posted by: Jacqueline Fiolet

Op dit moment in de evolutie van de Aarde zijn er veel zielen aanwezig met het vermogen om te healen en om met buitenaardsen te werken. De Aarde is in haar evolutie op een bijzonder punt aangekomen, er is veel hulp van buitenaardsen beschikbaar en ze wachten op healers die wakker worden.

 

Lees verder
ET-Healing Practitioner
13. 12. 05
posted by: Jacqueline Fiolet

Na het volgen van het ET-Healing Practitioner Programma heb je in principe voldoende tools gekregen en ervaring opgedaan om als 'practitioner' aan de slag te gaan en bijvoorbeeld je eigen praktijk te gaan starten in de vorm die voor jou het beste past.
En tegelijk weten we dat het behalen van dit certificaat ... 

Lees Verder
ET-Healing-Practitioner-Online
18. 05. 18
posted by: Jacqueline Fiolet

Voor alle lichtwerkers die verlangen naar hereniging, samenzijn en samenwerking met hun sterrenfamilie, maar die vanwege afstand of om andere redenen niet kunnen deelnemen aan het ET-Healing Practitioner Programma hier in Nederland of Frankrijk, bieden wij een individueel, online traject aan waarbij persoonlijke begeleiding wordt geboden in het proces van het maken van contact en het co-creëren van healing sessies met deze liefdevolle buitenaardse wezens.

Lees Verder
ET-Healing Retraite
13. 12. 05
posted by: Jacqueline Fiolet

Veel mensen hebben het gevoel meer te willen in het leven, maar weten niet wat ...
Hebben al van alles gedaan, maar hét nog steeds niet gevonden ...
Willen een andere weg inslaan, maar waarheen ?  

 

Lees verder
Reconnection
14. 10. 22
posted by: Philip Fiolet

Oorspronkelijk waren onze lichamen aangesloten op het magnetische netwerk van de Aarde. Deze lijnen verbonden ons met een enorm groot raster, dat ons in verbinding bracht met het gehele Universum. Door de tijd heen zijn we deze verbinding kwijtgeraakt en door het opnieuw verbinden kan er opnieuw vrije uitwisseling van licht en informatie plaatsvinden van hogere frequenties die nodig zijn voor heling en uiteindelijk voor onze spirituele groei. 

Lees verder
Stargate-Experience
13. 05. 05
posted by: Jacqueline Fiolet

De Stargate is een structuur van heilige geometrie die fungeert als een inter-dimensionale portal/doorgang, met een krachtig energie veld van hoge frequentie, waardoor healing op alle niveaus, multi-dimensionale DNA reactivering, het ontwaken van je heldere vermogens en een krachtig bewustzijn van het Hoger Zelf kan plaats vinden.

 

Lees Verder