8. ET-Healing-Contact Retreat

ET-Healing-Contact Retreat
13. 12. 05
posted by: Jacqueline Fiolet
Hits: 25334

Dit jaar organiseren we een ET-Contact Retreat naar Roemenië, het gebied rondom het Bucegi Gebergte. 
Deze bergen zijn bekend om de Sfinx van Roemenië: legendes van oude buitenaardse wezens, mystieke energievelden en al lang vergeten 'goden'.
Een gebied met een rijke geschiedenis van paranormale gebeurtenissen en uitermate belangrijke historische mijlpalen die ogenschijnlijk de wereld niet mag weten. 

 

De ET-Healing-Contact Retreat 

Dit jaar organiseren we een ET-Healing-Contact Retreat naar Roemenië, het gebied rondom het Bucegi Gebergte. 
Deze bergen zijn bekend om de Sfinx van Roemenië: legendes van oude buitenaardse wezens, mystieke energievelden en al lang vergeten 'goden'.
Een gebied met een rijke geschiedenis van paranormale gebeurtenissen en uitermate belangrijke historische mijlpalen die ogenschijnlijk de wereld niet mag weten.

Tijd voor verandering !
We gaan er met een kleine groep van ca. 10 deelnemers en een aantal begeleiders / vrijwilligers een onvergetelijk avontuur van maken.
We hebben een prachtige accomodatie in de bergen, bijna aan het einde van een doodlopend pad de bergen in.

Deze ET-Contact Retreat is een heerlijke combinatie van outdoor activiteiten, innerlijk werk en rustige momenten voor jezelf.
We gaan onder andere naar historische krachtplekken om de bijzondere energieën daar tot ons te nemen, we nemen je mee op reizen door de dimensies middels Stargate Experiences en we bieden je de mogelijkheden om ET-Healingsessies te ontvangen, channelingen met de buitenaardsen bij te wonen en nog veel meer.
Er is tijdens deze ET-Contact Retreat ook de mogelijkheid om voor een beperkt aantal deelnemers tijdens deze week The Reconnection te doen.
 

The Reconnection

De Reconnection (de persoonlijke reconnectie) is een individueel proces waarin een grote hoeveelheid energiepunten en lijnen worden geheractiveerd.
Hierdoor ga je je veel meer uitgelijnd voelen met jezelf, de Aarde en de gehele schepping. Je gaat je veel meer verbonden voelen met al-wat-is.

De Reconnection helpt je om je weer bewust te worden van wie je werkelijk bent, waar je vandaan komt en wat je hier bent komen doen in dit leven.
Het is een herverbinding met je innerlijke kern, de planeet Aarde en het Universum en dat ga je echt ervaren!

Meer informatie over de Reconnection kun je lezen op onze pagina THE RECONNECTION
 

ET-Healing

Tijdens deze week bieden we je de mogelijkheid voor persoonlijke ET-Healing sessies met onze buitenaardse teams. Zelfs als je geen issues hebt waar je een healing op zou willen ontvangen, dan nog is een sessie waarbij je de verbinding goed kunt voelen tussen jou en de buitenaardse energieën een ervaring die we iedereen kunnen aanraden.
Maar omdat de meeste mensen wel enige fysieke, emotionele, mentale of spirituele ongemak ervaart, is het een prima gelegenheid om hier gebruik van te maken en ervaring op te doen met dit nog zo onbekende fenomeen.

Wil je meer informatie over ET-Healing, kijk dan op 
ET-HEALING
 

ET-Contact

Wat niet veel mensen weten is dat Roemenië een zeer rijke historie heeft van contact met buitenaardse beschavingen.
Het aantal meldingen van in de afgelopen decennia overstijgt met gemak de andere delen van Europa, al is het wel zo dat de Roemeense overheden lang niet meer zo open zijn en erkenning geven aan dit fenomeen sinds hun toetreding tot de NAVO en EU.
Er zijn verschillende 'hot-spots' voor 'ontmoetingen' en vele vermeldingen van allerlei onverklaarbare lichtfenomenen verspreidt over Roemenië (en Moldavië).
Het Hoia Baciu Forest richting het Noorden en het Bucegi Gebergte richting het zuiden zijn twee zeer bekende gebieden uit een lange lijst van bijzondere plekken.

Tijdens deze week is een prachtige mogelijkheid om in directer contact te gaan tijdens de NIGHT WATCH / CE-5
 

Stargate Experience

De Stargate is een structuur van heilige geometrie die werkt als een inter-dimensionale doorgang (portal) en die na activatie een sterk energieveld van hoge frequenties ontwikkelt en uitzendt. Dit energieveld kan je ondersteunen op alle niveaus en versnelt de reactivatie van het inactieve multi-dimensionale DNA, versnelt je psychische ontwaking en bewustzijn van je Hogere Zelf.
Tijdens de Stargate sessies wordt je uitgenodigd om de Stargate energieën tot je toe te laten in een moeiteloos diepe meditatie.

Het werken met de Stargate is een mogelijkheid voor de mensen om dichter bij hun kern te komen, om zichzelf en het Universum en de daarin levende wezens beter te leren begrijpen.
Door de frequenties worden de slapende delen van het mulit-dimensionale DNA geactiveerd waarmee eerdere inactieve functies weer tot leven kunnen komen.

Wil je meer informatie over de Stargate Experience, kijk dan op DE STARGATE EXPERIENCE
 

De ET-Contact Retreat is een onvergetelijke vakantie !!!

In deze week hebben we de mogelijkheid voor allerlei activiteiten zoals het bezoeken van een aantal van de vele "energy-hotspots" in de nabije omgeving, nightwatches (CE-5), een informatieve sessie over buitenaardsen waar wij mee werken, groepshealing sessie het kijken van documentaires en hele gave channelings van andere ET-Healers / Contactees ... en waar de groep dan ook behoefte aan heeft.
Eigenlijk is een week gewoon te kort ...

In september 2020 is het zover, dan gaan we met een groep mensen van ca. 10 deelnemers op dit avontuur in Roemenie.
Meer inhoudelijke informatie over deze reis kun je vinden op ET-CONTACT RETREAT en DE MYSTERIES VAN ROEMENIË - LAND VAN MYSTERIE, HISTORIE, HEALING AND BUITENAARDSEN
   

Ga jij ook mee ?

Meld je dan aan deze superleuke vakantie door een mailtje te sturen naar Contact Philip met daarin je naam en je contactgegevens.
Wij sturen je een bevestiging van je aanmelding alsmede een factuur voor de aanbetaling en je inschrijving is definitief na ontvangst van deze aanbetaling.

Je bent van harte welkom op de ET-Contact Retreat  !
We kijken er naar uit !!

Hartelijke groet,
Jacqueline en Philip