Eerlijke Prijzen

13. 12. 05
posted by: Jacqueline Fiolet
Hits: 42456

Alles is energie

Als we eenmaal het mechaniek van het Universum beter beginnen te begrijpen, voelen we steeds vaker hoe alles met elkaar is verbonden door middel van uitwisseling van energie. Energie die van het ene punt naar het andere stroomt, een tijdje samensmelt en dan weer verder gaat. Energie is altijd in beweging, verdwijnt nooit en wordt nooit vernietigd, het kan alleen maar van vorm veranderen.

Bij een ideale wisselwerking tussen twee punten is er een gelijkwaardige uitwisseling van energie, zodat beide punten weer verrijkt verder kunnen gaan met elkaars energie zonder meer energie te hebben gegeven dan te hebben ontvangen of vice versa.  Als dat laatste zou gebeuren, te veel naar een en het zelfde punt, zou dit duisternis brengen(een tekort aan energie) naar het andere punt.

Voor veel mensen heeft geld om verschillende redenen een lage trilling.  Het is waar dat met geld en vooral door het manipuleren ermee, veel leed veroorzaakt kan worden in de wereld.

Als we eenmaal begrijpen, dat geld niets meer is dan een waardering voor geleverde moeite - moeite die met liefde daarvoor is gedaan - en daarmee een vorm van wederzijdse ruil van liefde is, wordt geld een heel ander verhaal. En besef ook, dat de puurste vorm van energie die we kennen en die wij Liefde noemen, ook in hoge mate misbruikt kan worden middels manipulatie en dat dit door vrijwel iedereen in meer of mindere mate wordt gedaan. Er zijn heel weinig mensen op Aarde die onder iedere omstandigheid onbaatzuchtig en onvoorwaardelijk Lief kunnen hebben.

En toch vinden we vaak Liefde iets goeds en geld iets slechts. Het is echter niet het geld dat het probleem is, maar wat mensen ermee en ervoor doen.
Geld is een praktisch ruilmiddel. We zouden ook diensten kunnen ruilen, mits we elkaars diensten op hetzelfde moment ook echt kunnen gebruiken.
Omdat de timing van de ruildienst of de aard van de ruildienst niet matcht op dat moment ruilen we de dienst om in een algemeen geaccepteerd ruilmiddel.
Geld is dus ook gewoon een heel praktische afspraak.

Mensen die hunkeren naar geld, hunkeren daarom eigenlijk naar iets heel anders, bijv. erkenning of simpelweg liefde.
Geld is ook dan een ruilmiddel, maar minder praktisch. Je kunt met geld namelijk geen echte erkenning of liefde kopen.

Veel geld bezitten is niet slecht, zolang het op een eerlijke manier verkregen is en het voor de juiste doeleinden wordt gebruikt.
Meer energie nemen (in welke vorm dan ook) dan geven, is in feitelijk een vorm van stelen en meer geven dan nemen is feitelijk een vorm van uitbuiting.

Wat wij zien als de kern van ons prijsbeleid is een gelijkwaardige uitwisseling van energie.
Of zoals Wallace D. Wattles het zo mooi beschrijft : een "equal cash value for use value"

 

Wat is dan een eerlijke prijs?

Soms vinden mensen dat wij ons werk gratis zouden moeten doen. Sommige mensen vinden dat wij geen geld of wat dan ook in ruil mogen vragen.
Als wij echter ons werk op die manier zouden doen, dan zouden we uiteindelijk met ons werk moeten stoppen.

Als de energie niet gelijkwaardig stroomt, dan stopt uiteindelijk de stroom.
Als de lemniscaat wordt onderbroken, dan is de oneindigheid verdwenen.

Wat is dan een eerlijke prijs?

Natuurlijk kan daar veel over gediscussieerd worden en er is niet zoiets als een energie meter.
Wij hebben bij de vaststelling rekening gehouden met de hoeveelheid tijd die wij in de sessies steken, de voorbereiding en de nazorg ervan en de onkosten die wij maken om dit werk te kunnen doen, zoals trainingen en cursussen, materialen, inrichting of huur behandelkamers, supervisie en intervisie, administratie, belastingen enz.

Wij denken dat wij eerlijke prijzen rekenen, maar veel belangrijker is dat het voor jou ook zo voelt.
Maak dus contact met jezelf en voel of dit voor jou een gelijkwaardige uitwisseling is.  
Het gaat er uiteindelijk niet om wat wij ontvangen, maar om wat jij bereid bent om te geven (van jezelf).

Soms hebben mensen onze hulp nodig en kunnen daar niet voor betalen. Wij weigeren zelden om hulp te verlenen. 
En tegelijkertijd is iedereen is in staat om iets terug te geven.
Wij doen geen concessies aan het principe van de gelijkwaardige uitwisseling en wij staan open voor alternatieve vormen van uitwisseling.
Dit is echter wel de verantwoordelijkheid van de persoon met de hulpvraag om te komen met een realistisch alternatief.
Iedereen heeft de mogelijkheid om te geven, dus wees creatief en eerlijk als je in deze situatie bent.

 

Onze prijzen 2020

~ ET-Healing Sessie (1 hr consult) 85,-- euro (incl. audio recording)
~ ET-Healing Sessie op Afstand (Telefoon/skype) (50 min. consult) 85,-- euro (incl. audio recording)
~ ET-Healing Sessie op Afstand (zonder contact) (40 min. consult) 70,-- euro (incl. audio recording)
~ ET-Healing Sessie voor Dieren (30 min. consult) 60,-- euro (incl. audio recording)
~ Reconnection (2 x 1½ hr consult) 333,-- euro  
~ Maandelijkse ET Healing Experience (2½ hr meeting) 17,50 euro  
~ Maandelijkse ET Contact | CE-5 Event (2½ hr meeting) 17,50 euro  
~ ET Workshop (4-6 hr) 75,-- euro  
~ ET-Healing Week Retreats (5-6 dagen all incl.) 1.025,-- euro (afh. type kamer
~ ET-Healing Practitioner Programma (12 days) 1.740,-- euro  
~ ET-Healing Practitioner Programma - Online (12 days) 975,-- euro  
~ ET-Healing Master Practitioner Program (10 days) 1.295,-- euro  

 

Studenten Tarieven

Onder de jongere generaties zijn zeer veel hoogsensitieve mensen die het lastig vinden oplossingen te vinden in de reguliere circuits.
Deze hooggevoeligheid is een gave en het is niet zomaar dat zoveel jongeren deze gave bezitten in deze tijd van transformatie, al is het vaak behoorlijk lastig er in onze maatschappij een weg in te vinden.
Wij voelen een bijzondere band met deze groep jonge mensen omdat zij het fundament zijn onder een geheel nieuwe wereld.
En we weten ook dat vele jongeren hulp zoeken, maar het zich tevens financieel niet kunnen veroorloven.

Aan studenten aan een dagopleiding, die hiervan een geldig bewijs kunnen overleggen, verlenen we daarom een grote korting op de prijs van onze diensten en vragen een andere tegenprestatie.
Als financiële tegenprestatie voor een ET-Healing Sessie vragen we slechts € 35,- en we vragen een kort, anoniem ervaringsverslag te schrijven dat we mogen plaatsen op één van onze pagina's.
En uiteraard zijn we blij met iedere vorm van ondersteuning in het verder brengen van onze missie in deze wereld, dus ook andere vormen van ondersteuning zoals bijvoorbeeld vertalingen voor de website of zelfs gewoon het simpel doorvertellen van je ervaring met 'ons werk' zijn zeer welkom.
Het is ons zeer aan het hart gelegen om vanuit onze expertise activiteiten voor jongeren te kunnen gaan organiseren en zoeken bruikbare ondersteuning bij het in contact komen met jongeren die open staan voor healing en bewustwording.
 

Nazorg

Soms ontvangen we na sessies lange emails, chatsessies of telefoongesprekken met vragen, zorgen, of gewoon behoefte om gerust gesteld te worden.
Natuurlijk geven wij na iedere sessie nazorg en ondersteuning door het beantwoorden van korte vragen via email of per telefoon en daar reserveren wij ook een bepaalde hoeveelheid tijd voor.
Mensen hebben soms nog vragen die niet gesteld zijn of er zijn veranderingen die men graag wil bespreken en dat is logisch.

Tegelijkertijd kunnen we niet eindeloos onze beschikbare tijd stoppen in het beantwoorden van opvolgende emails, chatsessies en telefoongesprekken; dat zou ten koste gaan van het kunnen helpen van andere mensen. 
Afhankelijk van de situatie zullen we dan voorstellen om ofwel een vervolgsessie te plannen of kunnen wij het volgende aanbieden :

~ Telefonisch consult (30 minuten) 35,-- euro
~ Skype consult (30 minuten) 35,-- euro
~ Skype consult (50 minuten) 85,-- euro
~ Email consult  (30 minuten) 35,-- euro

 


Trees for All

Onze praktijk Healing Centre Beyond Medicine helpt graag mee aan heling van de ecosystemen op onze prachtige Aarde door een jaarlijkse donatie te doen aan Trees for All van € 1,- voor iedere individuele ET-Healing sessie die we dat jaar hebben gedaan en € 1,- voor ieder jaarlidmaatschap aan de online community Human-ET One.

 


 

Healing Centre Beyond Medicine VOF

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands

+31 (0)26 78 52 448
+31 (0)6 437 26 518

IBAN/BANK NL48 INGB 0003 8202 77
Bic code BIC INGBNL2A
KvK 68716311
BTW NL8575.60.669.B01