Healing Centre Beyond Medicine ET-Healing Reconnection Stargate

De oorsprong van ET-Healing ®

Van jongs af aan hadden wij het gevoel anders te zijn dan de meeste andere mensen om ons heen.
We konden niet helemaal onszelf zijn en vonden het ook lastig om ons helemaal te laten zien.
Vaak voelden we ons niet begrepen en we voelden ons vaak alleen, er niet echt bijhorend.

Ken jij dat ook ?
De meeste Lichtwerkers ervaren dit en als jij dit herkent, ben jij wellicht ook wel een Lichtwerker.

Pas op latere leeftijd begrepen we dat dit niet volledig kunnen integreren in de wereld juist een belangrijke functie heeft.
Dat het geen probleem is maar juist een kwaliteit die we nodig hebben om de wereld een alternatief te brengen.
Door het niet volledig aanpassen blijft namelijk een groot deel van onze authenticiteit behouden.
En ja, in onze maatschappij werd 'anders zijn' niet gewaardeerd en soms als bedreigend ervaren, maar dat is gelukkig snel aan het veranderen.
De wereld begint wakker te worden uit de onechtheid en verlangt naar mensen die authentiek zijn.
De tijd voor Lichtwerkers is aangebroken ... tijd voor de mensen die we weg naar het Licht nog kennen.

Ons verhaal begint al heel jong, maar de grootste omwenteling vond plaats in 2012.
Na flinke teleurstellingen in de 'spirituele wereld' - waarin we ontdekten dat onvoorwaardelijke liefde, echtheid en oprechtheid toch ook vaak geweld werden aangedaan - wilden we er eigenlijk niets meer mee te maken hebben.
We hadden onszelf ontslag gegeven als Lichtwerker.
Een periode van een aantal jaren waarin we samen met ons gezinnetje ons leven leiden, voor onszelf en met onszelf.

En toen ... toen kwam 'The Reconnection' in onze realiteit. Maar we wilden niets meer. 
En de Reconnection bleef maar komen, op allerlei verschillende manieren. Maar we wilden dit niet meer. 
Uiteindelijk zetten we de film 'the living Matrix' op en kwam wederom de Reconnection in beeld. En ineens we wilden weer.

Lichtwerkers zijn niet te stoppen ... 

Jacqueline en Philip hebben toen allebei 'The Reconnection' gedaan bij een practitioner in Nederland en dingen begonnen in een razend tempo te veranderen.
Er was geen houden aan.
Niet lang daarna zijn we afgereisd naar Barcelona om daar onze training te krijgen als practitioner voor Reconnective Healing en The Reconnection en het is ongelooflijk wat daar overdag (en 's nachts in de hotelkamer) allemaal is gebeurd bij ons zelf en bij vele andere deelnemers aan de seminars.
Een buitengewoon belangrijke ervaring voor ons om mee te maken hoe menselijke lichamen reageren op energieën die niet van deze planeet komen, zoals Eric Pearl dat voorzichtig omschrijft.
Al wisten we toen nog niet wat er voor ons nog meer gaat komen ...

Jacqueline opende haar praktijk, Philip ging nog even stug door op 'de oude weg' en belandde in een heftige burn-out.
Ellende ?  Wel nee, het beste wat hem op dat moment heeft kunnen overkomen.

En toen kwam er een uitnodiging via het netwerk van Reconnective Healing Practitioners voor een workshop bij Chaggai Katz. 
Chaggai komt uit Israel en hij verzorgde in Etten-Leur een workshop over zijn werk als healer met een team van buitenaardsen.
Hier geloofden we in eerste instantie echt helemaal niets van, maar ook dit bleef maar terugkomen in onze realiteit en na de derde keer hebben we ons aangemeld ...

Tijdens die workshop geeft Chaggai aan bij Jacqueline dat deze teams met buitenaardsen héél graag met haar zouden willen samenwerken.
Buitenaardsen ???  
Met ons samenwerken ???
Hé ??? Wat ???

Een paar dagen later lag Jacqueline op een behandeltafel voor een sessie met Chaggai Katz waarin zij in contact wordt gebracht met haar persoonlijke gids uit één van de buitenaardse teams. 
En hoewel Jacqueline hiervoor niet eerder helderziend was kwamen al snel allerlei beelden en informatie door en kon Philip het enorme energieveld voelen aan de andere kant van de kamer.
We gingen die dag naar huis met een persoonlijke ET-gids voor Jacqueline met de naam Joël, een buitenaards team en als huiswerk een boek X3, Healing Entities and Aliens van Adrian Dvir. 

Healing Centre Beyond Medicine

Eind 2013 ontstaat er een soort samenwerking met Chaggai Katz waarin wij hem helpen zijn werk in Nederland te starten en hij zijn ervaringen met ons deelt over zijn jarenlange samenwerking met deze buitenaardse teams op het gebied van healing.
Voor Chaggai organiseerden we toen veel workshops en beurzen en die presenteerden we onder de titel 'Beyond Medicine - ExtraTerrestrial Healing & Communication'.
We hebben toen het werken met de buitenaardsen de werknaam 'ET-Healing' gegeven en zijn dit fenomeen in Nederland verder naamsbekendheid gaan geven.
Na een intensieve samenwerking van 9 maanden en vele workshops gezamenlijk te hebben gedaan voelde het voor beide partijen beter om op eigen benen te gaan staan, onze eigen weg te gaan, onze eigen droom te verwezenlijken en ET-Healing in onze eigen praktijk vorm te gaan geven.

We kiezen 'Healing Centre Beyond Medicine' als de officiële naam van onze praktijk en 'ExtraTerrestrial Healing & Communication' als onze pay-off ... dit is wat we doen en waar we voor staan, ET-Healing.
En wow ... wat een reis. Sinds eind 2013 zijn we vele avonturen en ervaringen rijker. 
Inmiddels hebben we onze ondersteuning kunnen aanbieden in de vorm van vele honderden individuele ET-Healing sessies, ver over de honderd Reconnecties, vele tientallen mensen geïntroduceerd in het werken met buitenaardsen middels de ET-Healing Practitioner Programma's, jaarlijkse ET-Healing Week Retraites en 3-maandelijkse Weekend Retraites, maandelijkse avond bijeenkomsten op verschillende plaatsen in het land met Stargate Experiences en nog veel meer ...

ET-Healing-logo-registered-mark

Sinds 2018 melden zich ook steeds meer mensen uit het buitenland voor sessies en het volgen van de programma's middels persoonlijke begeleiding.
ET-Healing gaat op dit moment steeds verder de wereld over naar mensen in Australië, Canada, Amerika, Engeland, Duitsland, België, Portugal, Roemenië ... 

ET-Healing gaat steeds verder de wereld over en zal blijven groeien, zeker in de komende periode van jaren waarin steeds meer mensen ontwaken.
Een periode waarin steeds meer mensen zich de connecties met hun sterrenfamilie gaan herinneren.
Een periode waarin heel veel mensen op zoek gaan naar ondersteuning van mensen die hen zijn voorgegaan in dit contact.

En hebben we ET-Healing een soort van officiële status gegeven door het in 2019 als merk te registreren. 
Als een erkenning van dit prachtige werk en dat we serieus zijn ET-Healing nog verder de wereld in te brengen.

Wij zien de merkregistratie niet als een soort claim als 'dit is van ons' maar juist als een erkenning van dit fenomeen op Aarde.
En we zien een merkregistratie als een soort baken waarmee helder wordt voor de wereld waar ET-Healing is ontstaan, hoe het is ontstaan en wie het initiatief heeft genomen om ET-Healing verder in de wereld te brengen.

En ja, we zijn een wereld ingestapt die we echt nooit hadden verwacht, en waar we zo enorm dankbaar voor zijn.
Een reis die we met de 'mind' nooit gaan begrijpen, een reis die zo voedend is voor hart en ziel.

Onze visie is meer dan een praktijk met alleen onszelf. Wij geloven in een LichtNetwerk.
Kijk eens naar wat de komst van het fysieke lichtnet heeft gebracht in deze wereld. 
Stel je eens voor wat er kan gebeuren als wij Lichtwerkers met elkaar in verbinding komen en gaan samenwerken.

De kernboodschap van onze buitenaardse gidsen is om eerst in verbinding te komen met wie je werkelijk bent (zeg maar je eigen Licht te ontsteken) om van daaruit met elkaar in verbinding te komen en te gaan herinneren dat we altijd al verbonden zijn geweest.

Wij zijn het gewoon gaan doen ... doe jij mee ? 

 


LEES VERDER ...

ET-Healing-Practitioner-Team-Beyond-Medicine ET-Healing ET-Healer Reconnection Stargate Experience

Eerlijke Prijzen

Alles is energie

Als we eenmaal het mechaniek van het Universum beter beginnen te begrijpen, voelen we steeds vaker hoe alles met elkaar is verbonden door middel van uitwisseling van energie. Energie die van het ene punt naar het andere stroomt, een tijdje samensmelt en dan weer verder gaat. Energie is altijd in beweging, verdwijnt nooit en wordt nooit vernietigd, het kan alleen maar van vorm veranderen.

Bij een ideale wisselwerking tussen twee punten is er een gelijkwaardige uitwisseling van energie, zodat beide punten weer verrijkt verder kunnen gaan met elkaars energie zonder meer energie te hebben gegeven dan te hebben ontvangen of vice versa.  Als dat laatste zou gebeuren, te veel naar een en het zelfde punt, zou dit duisternis brengen(een tekort aan energie) naar het andere punt.

Voor veel mensen heeft geld om verschillende redenen een lage trilling.  Het is waar dat met geld en vooral door het manipuleren ermee, veel leed veroorzaakt kan worden in de wereld.

Als we eenmaal begrijpen, dat geld niets meer is dan een waardering voor geleverde moeite - moeite die met liefde daarvoor is gedaan - en daarmee een vorm van wederzijdse ruil van liefde is, wordt geld een heel ander verhaal. En besef ook, dat de puurste vorm van energie die we kennen en die wij Liefde noemen, ook in hoge mate misbruikt kan worden middels manipulatie en dat dit door vrijwel iedereen in meer of mindere mate wordt gedaan. Er zijn heel weinig mensen op Aarde die onder iedere omstandigheid onbaatzuchtig en onvoorwaardelijk Lief kunnen hebben.

En toch vinden we vaak Liefde iets goeds en geld iets slechts. Het is echter niet het geld dat het probleem is, maar wat mensen ermee en ervoor doen.
Geld is een praktisch ruilmiddel. We zouden ook diensten kunnen ruilen, mits we elkaars diensten op hetzelfde moment ook echt kunnen gebruiken.
Omdat de timing van de ruildienst of de aard van de ruildienst niet matcht op dat moment ruilen we de dienst om in een algemeen geaccepteerd ruilmiddel.
Geld is dus ook gewoon een heel praktische afspraak.

Mensen die hunkeren naar geld, hunkeren daarom eigenlijk naar iets heel anders, bijv. erkenning of simpelweg liefde.
Geld is ook dan een ruilmiddel, maar minder praktisch. Je kunt met geld namelijk geen echte erkenning of liefde kopen.

Veel geld bezitten is niet slecht, zolang het op een eerlijke manier verkregen is en het voor de juiste doeleinden wordt gebruikt.
Meer energie nemen (in welke vorm dan ook) dan geven, is in feitelijk een vorm van stelen en meer geven dan nemen is feitelijk een vorm van uitbuiting.

Wat wij zien als de kern van ons prijsbeleid is een gelijkwaardige uitwisseling van energie.
Of zoals Wallace D. Wattles het zo mooi beschrijft : een "equal cash value for use value"

 

Wat is dan een eerlijke prijs?

Soms vinden mensen dat wij ons werk gratis zouden moeten doen. Sommige mensen vinden dat wij geen geld of wat dan ook in ruil mogen vragen.
Als wij echter ons werk op die manier zouden doen, dan zouden we uiteindelijk met ons werk moeten stoppen.

Als de energie niet gelijkwaardig stroomt, dan stopt uiteindelijk de stroom.
Als de lemniscaat wordt onderbroken, dan is de oneindigheid verdwenen.

Wat is dan een eerlijke prijs?

Natuurlijk kan daar veel over gediscussieerd worden en er is niet zoiets als een energie meter.
Wij hebben bij de vaststelling rekening gehouden met de hoeveelheid tijd die wij in de sessies steken, de voorbereiding en de nazorg ervan en de onkosten die wij maken om dit werk te kunnen doen, zoals trainingen en cursussen, materialen, inrichting of huur behandelkamers, supervisie en intervisie, administratie, belastingen enz.

Wij denken dat wij eerlijke prijzen rekenen, maar veel belangrijker is dat het voor jou ook zo voelt.
Maak dus contact met jezelf en voel of dit voor jou een gelijkwaardige uitwisseling is.  
Het gaat er uiteindelijk niet om wat wij ontvangen, maar om wat jij bereid bent om te geven (van jezelf).

Soms hebben mensen onze hulp nodig en kunnen daar niet voor betalen. Wij weigeren zelden om hulp te verlenen. 
En tegelijkertijd is iedereen is in staat om iets terug te geven.
Wij doen geen concessies aan het principe van de gelijkwaardige uitwisseling en wij staan open voor alternatieve vormen van uitwisseling.
Dit is echter wel de verantwoordelijkheid van de persoon met de hulpvraag om te komen met een realistisch alternatief.
Iedereen heeft de mogelijkheid om te geven, dus wees creatief en eerlijk als je in deze situatie bent.

 

Onze prijzen sinds 2020

~ ET-Healing Sessie (1 hr consult) 85,-- euro (incl. audio recording)
~ ET-Healing Sessie op Afstand (Telefoon/skype) (50 min. consult) 85,-- euro (incl. audio recording)
~ ET-Healing Sessie op Afstand (zonder contact) (40 min. consult) 70,-- euro (incl. audio recording)
~ ET-Healing Sessie voor Dieren (30 min. consult) 60,-- euro (incl. audio recording)
~ Reconnection (2 x 1½ hr consult) 333,-- euro  
~ Maandelijkse FilmAvond (2½ hr event) 10,00 euro  
~ Maandelijkse ET Healing Experience (2½ hr event) 11,00 euro Online
~ Maandelijkse ET Healing Experience (2½ hr event) 20,00 euro Live Wolfheze
~ Maandelijkse ET Contact | CE-5 Event (4 hr event) 35,00 euro  
~ ET Workshop Dag (4-6 hr) 75,-- euro  
~ ET-Healing Week Retreats (5-6 dagen all incl.) 1.025,-- euro (afh. type kamer
~ ET-Healing Practitioner Programma (12 days) 1.740,-- euro Max. 6 dlnrs
~ ET-Healing Practitioner Programma - Online (12 Sessies) 995,-- euro Duo Training
~ ET-Healing Practitioner Programma - Online (12 Sessies) 1.475,-- euro Privé Training
~ ET-Healing Master Practitioner Program (10 days) 1.450,-- euro  

 

Studenten Tarieven

Onder de jongere generaties zijn zeer veel hoogsensitieve mensen die het lastig vinden oplossingen te vinden in de reguliere circuits.
Deze hooggevoeligheid is een gave en het is niet zomaar dat zoveel jongeren deze gave bezitten in deze tijd van transformatie, al is het vaak behoorlijk lastig er in onze maatschappij een weg in te vinden.
Wij voelen een bijzondere band met deze groep jonge mensen omdat zij het fundament zijn onder een geheel nieuwe wereld.
En we weten ook dat vele jongeren hulp zoeken, maar het zich tevens financieel niet kunnen veroorloven.

Aan studenten aan een dagopleiding, die hiervan een geldig bewijs kunnen overleggen, verlenen we daarom een grote korting op de prijs van onze diensten en vragen een andere tegenprestatie.
Als financiële tegenprestatie voor een ET-Healing Sessie vragen we slechts € 35,- en we vragen een kort, anoniem ervaringsverslag te schrijven dat we mogen plaatsen op één van onze pagina's.
En uiteraard zijn we blij met iedere vorm van ondersteuning in het verder brengen van onze missie in deze wereld, dus ook andere vormen van ondersteuning zoals bijvoorbeeld vertalingen voor de website of zelfs gewoon het simpel doorvertellen van je ervaring met 'ons werk' zijn zeer welkom.
Het is ons zeer aan het hart gelegen om vanuit onze expertise activiteiten voor jongeren te kunnen gaan organiseren en zoeken bruikbare ondersteuning bij het in contact komen met jongeren die open staan voor healing en bewustwording.
 

Nazorg

Soms ontvangen we na sessies lange emails, chatsessies of telefoongesprekken met vragen, zorgen, of gewoon behoefte om gerust gesteld te worden.
Natuurlijk geven wij na iedere sessie nazorg en ondersteuning door het beantwoorden van korte vragen via email of per telefoon en daar reserveren wij ook een bepaalde hoeveelheid tijd voor.
Mensen hebben soms nog vragen die niet gesteld zijn of er zijn veranderingen die men graag wil bespreken en dat is logisch.

Tegelijkertijd kunnen we niet eindeloos onze beschikbare tijd stoppen in het beantwoorden van opvolgende emails, chatsessies en telefoongesprekken; dat zou ten koste gaan van het kunnen helpen van andere mensen. 
Afhankelijk van de situatie zullen we dan voorstellen om ofwel een vervolgsessie te plannen of kunnen wij het volgende aanbieden :

~ Telefonisch consult (30 minuten) 35,-- euro
~ Skype consult (30 minuten) 35,-- euro
~ Skype consult (50 minuten) 85,-- euro
~ Email consult  (30 minuten) 35,-- euro

 


 

Healing Centre Beyond Medicine VOF

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands

+31 (0)26 78 52 448
+31 (0)6 437 26 518

IBAN/BANK NL48 INGB 0003 8202 77
Bic code BIC INGBNL2A
KvK 68716311
BTW NL8575.60.669.B01
Veel gestelde vragen over ET-healing door buitenaardse wezens

FAQ's

Het is een buitengewoon verbazingwekkend idee dat buitenaardse wezens healingen kunnen doen met apparatuur die ver buiten onze huidige bekende technologie hier op aarde vallen, werkend vanuit een andere dimensie en onzichtbaar voor de meeste mensen!
Natuurlijk zorgt dat voor een hoop vragen. En dat is maar goed ook!
Vragen spreekt ons groei- en leervermogen aan.
Maar neem niet zomaar elk antwoord voor waar aan, doe ook je eigen onderzoek hierna.

Op deze pagina bieden wij je antwoorden op de meest gestelde vragen.
Staat jouw vraag hier niet bij, dan verwijzen wij je naar onze Facebook-pagina FACEBOOK Beyond.Medicine.ET en stel uw vraag.
We zullen ons uiterste best doen om deze te beantwoorden! 

 

Enkele veelgestelde vragen
- And More ...

Als uw vraag hier niet bij staat, kunt u terecht op onze Facebook-pagina FACEBOOK Beyond.Medicine.ET en stel uw vraag. 
We zullen ons uiterste best doen om uw vraag snel te beantwoorden!


 

Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more