ET-Healing ET-Contact Hybride Kinderen

Nadat wij in 2012 deze energieën en frequenties in aanraking waren gekomen via de Reconnection is ons contact met buitenaardse beschavingen in een enorme stroomversnelling gekomen.
Wij wisten toen nog niet meer dan dat 'deze energieën en frequenties' niet van deze planeet komen en zelfs daarvan konden we de betekenis toen nog niet helemaal bevatten.

Read More
ET-Healer Jacqueline Fiolet

Jacqueline heeft het werken met energieën van jongs af aan opgepikt van haar ouders. Na een lange ontdekkingsreis naar zichzelf langs verschillende leraren, vele workshops, trainingen en programma's komt zij in contact met Haggai Katz. Via Haggai is zij voor het eerst in contact gekomen met haar buitenaardse gids.

Lees verder
ET-Healer Philip Fiolet

Het is niet gemakkelijk in woorden uit te leggen hoe het voelt om je leven te leven vanuit het perspectief van je ware zelf en je persoonlijke missie. Je kunt dit alleen ervaren en vanuit mijn diepste oprechtheid, ik gun ik dit iedereen. En het is mijn passie, mijn voorrecht, om mensen te begeleiden op hun weg naar authenticiteit en hun missie. Philip is een mooi spiritueel mens die tederheid en kracht combineert in de manier waarop hij  Universele wijsheid en kennis naar de mensen brengt en altijd bereid is anderen te helpen waar mogelijk door genezing, uitleg en vele andere manieren.

Lees verder