ET-Healer Jacqueline Fiolet

Jacqueline heeft het werken met energieën van jongs af aan opgepikt van haar ouders. Na een lange ontdekkingsreis naar zichzelf langs verschillende leraren, vele workshops, trainingen en programma's komt zij in contact met Haggai Katz. Via Haggai is zij voor het eerst in contact gekomen met haar buitenaardse gids.

Lees verder
ET-Healing Practitioner - Manon van den Boorn

Manon is een zeer ervaren coach en healer, die ooit begon met cursussen in intuïtieve ontwikkeling, gevolgd door een diepgaande opleiding tot NLP Master Practitioner en internationaal gecertificeerd NLP-Trainer en waarna ze haar sterk aanwezige helende vermogen ontdekte. Sinds Manon contact heeft met haar ET-Guide werkt ze ook met een Buitenaards Medisch Team.

Lees verder
ET-Healer Philip Fiolet

Het is niet gemakkelijk in woorden uit te leggen hoe het voelt om je leven te leven vanuit het perspectief van je ware zelf en je persoonlijke missie. Je kunt dit alleen ervaren en vanuit mijn diepste oprechtheid, ik gun ik dit iedereen. En het is mijn passie, mijn voorrecht, om mensen te begeleiden op hun weg naar authenticiteit en hun missie. Philip is een mooi spiritueel mens die tederheid en kracht combineert in de manier waarop hij  Universele wijsheid en kennis naar de mensen brengt en altijd bereid is anderen te helpen waar mogelijk door genezing, uitleg en vele andere manieren.

Lees verder