Healing Centre Beyond Medicine - Praktijk voor ET-Healing ® and Reconnection

Onze ervaring

Healing Centre Beyond Medicine is een klein collectief van healers die in samenwerking met een team van buitenaardse wezens prachtige transformaties begeleiden bij mensen en dieren.
We hebben onze krachten als ET-Healing Practitioners gebundeld in Healing Centre Beyond Medicine omdat we samen meer Licht, Energie, Information in de wereld kunnen zetten dan wanneer we dit ieder voor zich zouden doen. 
De tijd van alles alleen doen is voorbij. Ook dat is één van de boodschappen die onze buitenaardsen vrienden ons keer op keer op het hart drukken. En hun hulp is daar een prachtig voorbeeld van. Alsmede het contact dat mogelijk is doorbreekt direct het gevoel van afgescheidenheid. Alles is één, we zijn verbonden.
Je loopt je pad door het leven altijd zelf, maar nooit alleen !

In onze praktijk brengt iedere ET-Healing Practitioner zijn specifieke ervaring, kennis en talenten mee die zijn opgedaan tijdens hun spirituele zoektocht en door middel van opleidingen en training, cursussen, workshops en natuurlijk de lessen die onze Ziel ons geeft in het leven. 
En daarnaast natuurlijk de wijsheden en informatie die we doorkrijgen van onze buitenaardse vrienden ter ondersteuning van onze spirituele groei.

Inmidels hebben we veel mensen mogen helpen met ET-Healing sessies of een Reconnection in een variëteit aan problemen, zoals:

  • Velerlei lichamelijke symptomen
  • Karmische zaken en meegenomen zaken uit vorige levens
  • Onverwerkte emoties en traumas
  • Spirituele contracten
  • Onbegrepen, onbereikbare delen van het Zelf
  • Voldoening in het leven en het vinden van je Missie
  • Intuitieve ontwikkeling en verbinding met hogere dimensies

Als onze manier van helpen je aanspreekt en je herkent bij jezelf een van deze (of andere) zaken, weet dan dat er veel meer mogelijk is dan er tot nog toe bekend is onder het grote publiek. Durf voorbij te gaan aan wat je tot nog toe misschien als mogelijk hebt gezien en gun jezelf een leven te leiden in je volle potentieel. Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of voor het boeken van één of meerdere healing sessies.

Als je voelt dat dit het werk is dat je wilt doen in je leven, dat dit is waarom je hebt gekozen om naar de planeet Aarde te komen op dit moment in haar evolutie, dat dit is waar je je hele leven naar hebt gezocht, laat het ons weten en verwonder je wat onze buitenaardse vrienden hierover denken.

Onze buitenaardse vrienden laten ons keer op keer weten dat we nooit alleen zijn op onze reis. 
Ze zijn met massa's hier op Aarde en deze liefdevolle wezens ondersteunen ons elke dag. 
Het enige dat echt nodig is, is dat we onszelf en hen instemmen om met elkaar in verbinding te komen.

Veel liefs, namens de ET's