ET-Healing ET-Contact Hybride Kinderen

Onze Passie

Nadat wij in 2012 deze energieën en frequenties in aanraking waren gekomen via de Reconnection is ons contact met buitenaardse beschavingen in een enorme stroomversnelling gekomen.
Wij wisten toen nog niet meer dan dat 'deze energieën en frequenties' niet van deze planeet komen en zelfs daarvan konden we de betekenis toen nog niet helemaal bevatten.Tegelijkertijd met het doen van de Reconnection ontstond bij ons beiden de onstuitbare interesse voor buitenaards leven en verslonden we het ene na het ander boek over buitenaards contact.
Channelingen van de Pleiaden in boeken als 'Brengers van de Dageraad' en 'Onze levende bibliotheek: Aarde' van Barbara Marciniak en "The Pleiadian Agenda' van Barbara Hand Clow, boeken van Kryon en Bashar (Blueprint for Change en The Quest for Truth), Pamela Kribbe en nog vele vele anderen.

Met de 'herverbinding' met onze buitenaardse gidsen in 2013 ging er een compleet nieuwe wereld voor ons open.
Een nieuwe wereld die tegelijkertijd zo bekend en vertrouwd voelt. 
Het bijzondere is dat wij ons nooit echt thuis hebben gevoeld op Aarde, maar sinds het contact met onze sterrenfamilie lijkt het wel of alles op zijn plek is gevallen en we nu pas, zeg maar, volledig onze plek hier op Aarde kunnen en durven in nemen.

En ja ook durven !
Want geloof maar dat lang niet iedereen kan begrijpen wat we doen maar dat we niets anders in ons leven willen doen dan een brug te kunnen zijn tussen deze werelden en een voorbeeld te kunnen zijn voor iedereen die ook naar deze connecties verlangt.

Misschien lijkt het daarbij alsof het allen maar gaat om connecties met wezens van buiten de Aarde, of misschien lijkt het alsof het een vlucht is naar iets buiten onszelf of zelfs buiten deze realiteit.
Maar niets in minder waar ...

het contact met buitenaardsen loopt via de weg naar binnen !

De weg om in contact te kunnen komen met deze buitenaardse wezens met wie wij contact hebben is een weg van bewustzijnsgroei.
In dit contact komen iedere keer weer andere aspecten van onszelf in het licht. 
In dit contact ontdekken we steeds meer hoe alles met elkaar is verbonden.
Dit is een proces van eenwording en heelwording met onze hogere delen, ons Hogere Zelf.
We voelen voortdurend onze frequentie stijgen en ervaren een enorme expansie.
Dit proces opent kanalen naar realiteiten die we voorheen simpelweg niet konden waarnemen en het brengt ons bij de vraag 'wie ben ik'.

Toen wij begonnen met onze praktijk Healing Centre Beyond Medicine, wisten we in het geheel niet waar dit allemaal naar toe zou gaan. 
We zijn het gewoon gaan doen en de richting is eigenlijk pas duidelijk geworden in de loop der jaren.
Elke keer weer komt er een stukje helderheid bij alsof we een puzzel aan het leggen zijn.
En die helderheid komt in verschillende vormen, soms op aangeven van onze gidsen, soms door synchroniciteiten of soms gewoon omdat je het gewoon diep van binnen voelt.

Onze passie in de samenwerking met onze sterrenfamilie gaat op dit moment over drie belangrijke aspecten van de veranderingen op onze Aarde ... heling en transformatie (ET-Healing), verbinding en ontmoeting (ET-Contact), Nieuwe Aarde (humanity = Human-ET).

New Earth : Community en Humanity

ET-Healing : Heling en Transformatie

In de afgelopen duizenden jaren is de Aardemens steeds dieper gegaan in de illusie van afgescheidenheid.
Beginnend bij de afscheiding van haar sterrenfamilie tot aan afscheiding van ons eigen Hogere Zelf. 
Afscheiding van het grotere geheel tot aan afscheiding van ons zelf, om vandaar uit weer opnieuw te kunnen ontdekken en verbinden.
Eerst alles vergeten om ons daarna weer te gaan herinneren vanuit een nieuw perspectief.

ET-Healing gaat in de kern om de vraag 'wie ben ik' en samen met de buitenaardse teams worden tijdens de sessies delen in onszelf geheeld ... weer heel gemaakt ... weer bij elkaar gebracht en stukje bij beetje worden we weer één.
Elke keer wanneer we in contact komen met hoge kosmische frequenties (afkomstig van hun zelf, van hun schepen of via portalen en grid-lines hier op Aarde) worden codes geactiveerd waarmee we onszelf verder helen en meer van onze blauwdruk gaan herinneren.

En het is zo ongelooflijk mooi om te mogen bijdragen in dit proces
We hebben inmiddels meer dan duizend sessies voor mensen mogen verzorgen en het blijft iedere keer weer prachtig.
Het is iedere keer weer anders en vaak is het gewoon niet voor te stellen wat er mag gebeuren.
Dit willen we voor altijd blijven doen !
 

ET-Contact : Verbinding en Ontmoeting

Sinds een aantal decennia beweegt de Aarde zich door een 'photon-belt' en bereiken steeds meer kosmische energieën en frequenties onze Aarde.
Het is opvallend dat er sinds die tijd ineens veel informatie (licht is informatie) over beschavingen én van beschavingen (via channels) tot ons komt.
Ook de Reconnection (herverbinding) en de Stargate zijn rond de jaren '90 aan de mensheid doorgegeven alsmede vele andere tools en codes.
Wereldwijd ontwaken mensen en herinneren zich zijn/haar kosmische connecties. 

Het lijkt nu misschien alsof de buitenaardsen er ineens zijn, maar zij zijn hier altijd al geweest.
Weliswaar op afstand, maar zij zijn nooit weggeweest. Wij hebben ze echter een lange tijd niet meer kunnen waarnemen door de daling van onze eigen frequenties.
Zij kennen ons al heel lang en weten meer over onze werkelijke geschiedenis dan wij zelf.
Het is daarom met recht een re-connectie of een her-verbinding te noemen.

En nu, na een fase van 30-40 jaar waarin voornamelijk licht en informatie aan ons is overgedragen via channeling, lucide dromen, niet-fysieke contacten en synchroniciteiten, komt langzaam maar zeker, als wij dat willen, het moment naderbij waarop het contact andere vormen kan gaan aannemen.
Een fase waarin verbinding evolueert in ontmoeting.
Voor ons voelt dit als één van de redenen waarom we hier zijn en het werk doen wat we doen ... de connecties die we voelen verankeren in de fysieke realiteit, onszelf en anderen voorbereiden op het tijdperk waarin de mensheid wederom een integraal onderdeel is van het galactische geheel.
 

New Earth : Community en Humanity

about-us-human-etIs het wel eens opgevallen dat zich onder de recentere generaties op Aarde veel kinderen en jongvolwassenen bevinden die hun kanalen naar andere dimensies al vanaf jongs af aan open hebben staan en vaak een wijsheid en informatie uitdragen die bijna niet van deze wereld is ?
Deze kinderen en jongvolwassenen worden echter vaak niet begrepen door de maatschappij en andersom ... deze generatie snapt vaak niets van de onvriendelijke, onverstandige en individualistische wijze waarop onze westerse maatschappij is vormgegeven. 
Velen voelen zich niet thuis, voelen dat ze ergens anders vandaan komen en hunkeren naar verbinding. Verbinding met gelijkgestemde mensen en verbinding met een groter geheel, een collectief.
Velen voelen zich aangetrokken te gaan wonen in een woongemeenschap (community).
Velen voelen zich volledig verloren in het bestaande schoolsysteem en arbeidsomgeving met als doel geld te kunnen verdienen.
Zij zijn zich op hun leeftijd al zo bewust van de eindigheid van onze politieke, economische en maatschappelijke structuren en kunnen zich daar moeilijk mee relateren, laat staan mee integreren.
Dit kan gezien worden als een probleem ... dit kan ook gezien worden als onze grootste kans op verandering.

Onze toepassing van de technologische vooruitgang brengt de mensheid langzaam maar zeker naar een punt waarop toekomstige generaties niet langer meer zullen kunnen leven op deze planeet als we zo doorgaan.
Het is geen toeval dat de tijdlijnen van zovele beschavingen elkaar kruisen in dit moment van onze evolutie.
Andere beschavingen zijn ons voorgegaan op dit pad en als we alleen al open zouden staan voor hun geschiedenis, dan gaan we meer beseffen hoe bijzonder deze planeet werkelijk is.

Maar waarom zouden zoveel andere beschavingen nu eigenlijk interesse tonen voor een beschaving op planeet Aarde die haar planeet langzaam aan onbewoonbaar maakt ?
Er zijn miljarden planeten onbewoonbaar dus één meer of minder maakt niet uit. En er zijn honderden miljoenen bewoonbare planeten en miljoenen bewoonde planeten.
Waarom zoveel interesse in deze beschaving op planeet Aarde ?

Volgens de pleiadiërs in Bringers of the Dawn, Kryon en Bashar is er in dit enorme Universum geen gelijke te vinden met zo'n rijkdom en diversiteit aan leven als planeet Aarde.
Maar een nog veel belangrijker reden ... de menselijke beschaving is hier niet ontstaan door natuurlijke evolutie.
Het menselijk DNA heeft grote overeenkomsten met dat van hun.
Grote delen van het menselijk DNA kan nooit door natuurlijke evolutie zijn ontstaan omdat de tijd die daarvoor nodig is groter is dan het bestaan van de Aarde zelf.
Wijzelf komen van buiten de Aarde. Wijzelf bevatten DNA van verschillende andere beschavingen. Zowel in ons fysieke DNA als in onze 12 strengen van multi-dimensionale DNA.

Humanity = Human-ET

De komende jaren gaan steeds meer en meer mensen zich onze connecties herinneren.
Het feit dat we ons kunnen verbinden met buitenaardse wezens betekent dat we die frequentie ook in onszelf moeten dragen.
Deze frequenties liggen verankerd op de codes van ons multi-dimensionale DNA die we gemeenschappelijk hebben met verschillende buitenaardse beschavingen en de activatie van deze codes gebeurt onder andere door in contact te komen met hun frequenties. Dat kan op veel manieren, bijvoorbeeld een ET-Healing sessie, de Reconnection, bezoeken van graancirkels, bezoeken van interdimensionale portalen op Aarde (Glastonbury, Mount Shasta, Mount Fuji, Haleakala, Machu Picchu ... ) enz.

De nieuwe generaties op Aarde, de sterrenkinderen, hebben deze codes vanaf geboorte actief en logisch dat zij zich heel anders verhouden tot de individualistische maatschappij want zij zoeken van nature naar verbinding in samenzijn en samenwerken.

Beyond Medicine ontwikkelt de komende jaren specifiek voor deze generaties sterrenkinderen programma's en events waarin samenzijn, samen ontdekken, samenwerken aan een andere samenleving en het herenigen met onze kosmische families centraal staat.

Community = Commune-ET

En hoe dit er allemaal uit gaat zien ?
Dat weten we niet ... maar ook nu gaan we het gewoon doen !


Meer verdieping over onze passie in dit blog The Bigger Picture

Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more